Mar 30 2017
0

Изјава, Народно движење за Македонија д-р Јанко Бачев, претседател на НДМ Скопје, 30 март 2017 Претседателот на НДМ проф. д-р Јанко Бачев, денес (.. Read More

Feb 09 2018
0

Претседателот и заменик претседателот на Единствена Македонија, проф. д-р Јанко Бачев и проф. д-р Стефан Влахов Мицов, денес, петок, 9 февруар.. Read More

Feb 18 2018
0

Интервју на претседателот на Единствена Македонија, проф. д-р Јанко Бачев за ПОГЛЕД. Линк до интервјуто тука ПОГЛЕД: Господин Бачев. Што е п.. Read More

Mar 02 2018
0

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, вечерва, петок, 2 март 2018, заедно со политичкиот аналитичар и колумнист, проф. д.. Read More

Видео