Jun 16 2016
0

Ѓорги Тодоров член на Извршниот комитет на НДМ, вечерва (16.06.2016, четврток) заедно со Јове Кекеновски од ФРОДЕМ, Стојанче Ангелов од Достоинст.. Read More

Видео