Mar 21 2016
0

Претседателот на Народно движење за Македонија д-р Јанко Бачев, на 21.03.2016 (понеделник) заедно со Павле Трајанов, Сефер Цаноски, Андреј Жернов.. Read More

May 27 2016
0

Претседателот на НДМ, д-р Јанко Бачев, вечерва (27.05.2016, петок) гостин во дебатната емисија „Клик плус„ на Телевизија 21 на тема – Дали е вре.. Read More

Видео