Mar 03 2006
0

03.03.2006 (петок) Интервју на Претседателот на НДМ, Јанко Бачев за Фокус (новинар: Зоран Димитровски) Во вторникот, на 28 февруари, околу 11,30 часо.. Read More

Nov 05 2006
0

Претседателот на НДМ, Јанко Бачев, вечерва на 05.11.2006 година беше гостин во емисијата „Без влакно на јазикот„ со новинарот Мишко Талевски на.. Read More

Видео