Mar 10 2020
0

Партијата Единствена Македонија и Родољубното здружение Тврдокорни, денеска, понеделник, 9 март 2020 потпишаа Меморандум за стратешка сораб.. Read More

Mar 11 2020
0

Денеска, среда, 11 март 2020 година, политички партии, граѓански здруженија од земјата и странство потпишаа Договор за заеднички настап на изб.. Read More

Mar 12 2020
0

Изјава, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“. Билјана Џинго, членка на Ивзршниот комитет на Единствена Македонија Скопје, чет.. Read More

Mar 15 2020
0

Изјава, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, недела, 15 март 2020 Претседателот на Единст.. Read More

Mar 15 2020
0

Изјава, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“ проф. д-р Јове Кекеновски претседател на ФРОДЕМ кое член на Коалицијата „Никогач.. Read More

Mar 17 2020
0

Изјава, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија Скопје, вторник, 17 март 2020 Престедателот на Единст.. Read More

Видео