Jul 12 2016
0

Прес конференција, д-р Јанко Бачев, претседател на НДМ Скопје, вторник, 12 јули 2016 Почитувани, На вчерашната средба на помошничката на државн.. Read More

Jul 14 2016
0

Изјава, НДМ Злате Војноски, член на Извршниот комитет на НДМ Скопје, 14.07.2016 (четврток) Почитувани, Народно движење за Македонија ја информира.. Read More

Jul 15 2016
0

Изјава, НДМ Марија Мајкиќ, член на Извршниот комитет на НДМ Скопје, петок, 15 јули 2016 Почитувани, Како што е познато, Народно движење за Македо.. Read More

Видео