Синиша 12.02.2020
(0)

(ВИДЕО) Николовски: Поднесовме Иницијатива за референдум, постапката за прием во НАТО уште не е завршена оти според уставот сега треба и референдум

Изјава, Единствена Македонија Синиша Николовски, портапрол на Единствена Македонија Скопје, среда, 12 февруари 2020 Почитувани, Вчера Собрани..

Фотографија
(0)

Бачев: Почнуваме со Караванот „Битка за Македонија“, во секое населено место ќе ја поделиме Платформата, влегуваме во финалната битка

Прес конференција, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, недела, 27 октомври 2019 Единстве..

700
(0)

Бачев: Дојдовме еден ден порано да положиме цвеќе, овој Илинден е премногу важен да дадеме легитимитет на марионети (ВИДЕО/ФОТО)

Изјава, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Крушево, 1 август 2019 Претседателот на Единствена ..

Фотографија,
(0)

Бачев: Македонија е нашата татковина, Македонија е нашиот дом, не излегувајте на гласање во недела, нема македонски кандидати

Обраќање, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, петок, 19 април 2019 Почитувани браќа Маке..