60
(0)

Мирчевски: Срамота, прехранбените пакети не биле хуманитарна помош, туку проект на СДСМ за купување гласови за изборите

Прес конференција, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“ Мирјана Мирчевски, претседателка на Унијата на жени на Единствена Ма..

Фотографија,
(0)

(ВИДЕО) Бачев: Самуел ти благодарам за вистината за лажните милијарди од ЕУ ама не се заебавајте со помош од 25 шатори, 200 душеци и 1.000 ќебиња

Изјава, Коалиција Никогаш северна – само Македонија“ проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, среда, 22 април 20..

Честитка,
(0)

(ВИДЕО) Велигденска честитка од Бачев: Преку Христос божјата љубов победи над божјиот гнев, преку македонскиот народ ќе победи Македонија над странските измеќари кои рушат се што е македонско

Честитка, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, сабота, 18 април 2020 Претседателот на Еди..

6
(0)

(ВИДЕО) Петрески со моќна порака до МПЦ: Не се плашете од власта, отворете ги Црквите за Велигден кои не биле затворени ни во турско

Прес конференција, Единствена Македонија Звонко Петрески, претседател на Општинскиот комитет на Единствена Македонија Прилеп  Прилеп, не..

42
(0)

(ВИДЕО) Мирчевски: Со полициски час за земјоделците во викендите од 16 часот, владата покажа дека политиката не ја разбира мотиката

Прес конференција, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“ Мирјана Мирчевски, ретседателка н Унијата на жени на Единствена Маке..