Фотографија
(0)

(ВИДЕО) Македонија-Блокира најавува голем протест на 1 декември по кој се останува до распуштање на Собранието и распишување избори

Прес конференција, Драган Угриновски, “Македонија Блокира„ Скопје, недела, 25 ноември 2018 Почитувани, Како што е познато, на 4-ти ноември, осу..

Untitled
(0)

(ВИДЕО) Македонија-Блокира пред домот на Пешевски: Срамно е да ги повикувате пратениците да прават национално предавство

Педесетчлена делегација на „Македонија-Блокира„ синоќа беше пред домот на поранешниот вицепремиер Владимир Пешевски да му предаде проте..

Фотографија
(0)

Македонија – Блокира: Канчевска Милевска не се покажа како добра домаќинка, очигледно тргнала по либералните ЕУ и НАТО вредности

Кризниот штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување на избори „Македонија-Блокира“, синоќа во рамките на наро..

Фотографија, Охрид, 10.11.2018
(0)

(ВИДЕО) Изразуваме задоволство од средбата со Арнаудов и разочарување од средбата со Василевски како човек со изгубено национално чувство

Кризниот штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување на избори „Македонија-Блокира“, синоќа, сабота, 10 ноември ..

Фотографија,
(0)

„Македонија Блокира„ и Координативното тело на дијаспората во Европа поднесоа писма до пратеничките групи на СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ да не гласаат за уставните промени

Кризниот штаб против промена на Уставот, распуштање на Собранието и распишување на избори „Македонија-Блокира„ и Координативното тело на..

Фотографија
(0)

(ВИДЕО) 84 организации од земјата и дијаспората потпишаа Повелба за соработка против уставни измени, распуштање на Собранието и распишување избори

Денес, недела, 4-ти ноември 2018, осумдесет и четири организации – политички партии, невладини организации, граѓански иницијативи од земјат..