Фотографија
(0)

Бачев до нашите во странство. Не се попишувајте, да го направиме фалсификуваниот и живото-загрозувачки попис неуспешен

Прес конференција, Национален Блок „Не отворам врата“ проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, недела, 28 февруа..

Фотографија
(0)

(ВИДЕО) Бачев: Денес во Собранието поднесовме закон за амнестија за 27 април, бараме пратеник да го стави законот на дневен ред

Изјава, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, среда, 17 февруари 2021 Единствена Македониј..

Фото 1
(0)

Бачев: Станете да се бориме, стравот не е оправдување, ако ја изгубиме државата во туѓа држава уште повеќе ќе се плашите

Изјава, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Крушево, Мечкин Камен, сабота, 1 август 2020 Претсед..

Фото 20
(0)

(ВИДЕО) Бачев до Управен суд: Ако судите според логиката на правото ќе ги поништите изборите, според логиката на политиката ќе го потврдите фалсификатот

Изјава, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија“ проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, среда, 22 јули 2..

51
(0)

(ВИДЕО) Бачев реагира до ДИК: Останавме безимени на гласачкото ливче, наместо „Никогаш северна-само Македонија“, стоеше само број 11

Изјава, Коалиција „Никогаш северна – само Македонија’ проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, четврток, 16 ..